Over Ons

Welkom bij Nabben Toilet Service

Nabben Toilet Service is een onderdeel van Nabben Verhuur - verhuurbedrijf van toilet-, douche- en koelvoorzieningen, frituurwagens voor evenementen / bedrijfsfeesten.
Het specialisme van Nabben Toilet Service is het verhuren van sanitaire voorzieningen voor de bouw, agrarische sector, bedrijven, renovaties en verbouwingen bij particulieren.

Het Begin

In 1987 is mijn vader (George Nabben) begonnen met de start van Nabben Verhuur. Hij had een winkel in witgoed, maar kreeg steeds vaker de vraag naar koelvoorzieningen voor thuisfeestjes en evenementen. De eerste koelwagens werden gebouwd, en al heel snel volgende de eerste toiletwagens en frituurwagens. In het jaar 2000 heb ik (Robert Nabben) het bedrijf van mijn vader overgenomen. Steeds vaker kwam de vraag of we ook geen tijdelijke toiletvoorzieningen en douchevoorzieningen konden verzorgen voor de bouw, agrarische sector. Nabben Toiletservice met toiletcabines en douchevoorzieningen werd een feit.

Service, Flexibiliteit, kwaliteit

Service, flexibiliteit en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij bieden de oplossing voor al uw sanitaire voorzieningen op uw gewenste locatie. De toiletcabines en douchevoorzieningen worden door ons geplaatst en aangesloten.
De toiletcabines worden iedere week door ons gereinigd, ontsmet en voorzien van nieuwe vloeistoffen en toiletpapier met onze eigen reinigingswagen.

Milieu & Arbo

Onze toiletcabines en douchevoorzieningen voldoen aan de geldende ARBO voorschriften en zijn zeer hygiënisch in gebruik.
Wij maken gebruik van milieuvriendelijke, frisse, biologisch afbreekbare vloeistoffen.

 

Nabben Toilet Service

Boerenovenweg 6
5865 BV  Tienray
Tel. 0478 691669 / 0650665821
E-Mail: info@nabbenverhuur.nl

Onze Service

Wekelijkse reiniging
Flexibiliteit
Kwaliteit
Milieuvriendelijk vloeistof
Hygiënisch
Degelijk